Andreea Bănică, cadou de zeci de mii de euro de 1 iunie. Lucian Mitrea nu se uită la bani când e vorba de soție

Lucian Mitrea i-a făcut o surpriză incredibilă, iar vedeta a fost în culmea fericirii și a vrut să împărtășească totul cu fanii săi. Iată ce a primit.

Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit!

Dorința soției e lege pentru Lucian Mitrea, care s-a făcut luntre și punte și i-a adus Andreei Bănică, în fața casei, mașina la care a visat multă vreme: un superb Jeep de culoare verde, care se poate transforma dintr-o mașină de teren într-o decapotabilă.

Un motiv pentru Andreea și copiii să zburde de fericire. Chiar dacă blonda nu a pomenit de suma pe care a scos-o soțul din buzunar, sursele spun că aceasta ar costa între 60.000-80.000 de euro.

”La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta si nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit?”, s-a lăudat cântăreața pe contul de socializare.

Lucian, singurul bărbat din viața ei

Într-un interviu pentru revista Elle, Andreea a vorbit cu ceva timp în urmă despre începuturile poveștii sale de dragoste, mărturisind că Lucian a fost singurul bărbat din viața ei. ”Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. (…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, s-a destăinuit artista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata