Brigitte Pastramă nu mai suportă bătaia de joc a lui Florin. De data asta nu mai e cale de întoarcere. Divorțează

Un motiv bine întemeiat să fie luată la întrebări unde îi este partenerul de viață. Răspunsul brunetei i-a șocat pe toți: divorțează.

Am trăit trei ani în mocirlă

Trei ani a reușit să-l suporte Brigitte Pastramă pe Florin, dar de acum încolo situația se va schimba radical. Vedeta susține că nu mai suportă scandalurile cu bărbatul și vrea să-și vadă liniștită de viață.

După trei ani de căsnicie cu Florin Pastramă, Brigitte a dat vestea cea mare. Nu mai suportă scandalurile cu bărbatul și s-a hotărât să o ia pe drumul ei. „Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imagea publică”, a spus Brigitte Sfăt, în exclusivitate pentru Click. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul emisiunii Ferma de la ProTV și, după doar patru luni de relație, și-au unit destinele.

A bătut-o pe Brigitte?

Iubirea n-a durat decât puțin, apoi Florin a început să-și arate adevărata față și nu odată s-a trezit acuzat de violență domestică. Ultima episod a avut loc în 2020, când aceasta a fost bătută, spun sursele, în parcarea unui supermarket. Se zvonește că ea ar fi vrut să se despartă de atunci, dar totuși a amânat decizia. „Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.

Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mărturisit în acele momente Brigitte Pastramă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata