Brigitte Pastramă e mai hotărâtă ca niciodată. Divorțează la notar

Într-un interviu pentru Click, Brigitte Pastramă a explicat că Florin Pastramă nu mai există de o bună perioadă în viața ei.

Nu am copii, nu am ce să împart

“Nu contează de când, nu mai există în viața mea și punct! E un capitol care s-a încheiat definitiv! Nu doresc să dau amănunte, dar nu mai este în viața mea. E o decizie pe care am luat-o după foarte multe eforturi pe care le-am făcut și care, până la urmă, au dus tot la ceea ce știam dinainte, și anume că nu avem ce să căutăm impreună!

Este deja un divorț! (…) Nu am nici copii, nu am ce să împart, nu am de ce să divorțez la tribunal. Noi am făcut o convenție matrimonială și e doar o procedură normală de divorț, nimic mai mult”, a spus vedeta.

În ăștia trei ani, am fost băgată în foarte multe scandaluri care mi-au estompat foarte mult munca

Nu am avut probleme, am fost eu aceea care a iertat foarte mult, și până la urmă nu cred că a fost un lucru foarte bun. Gata, nu se mai poate! În ăștia trei ani, am fost băgată în foarte multe scandaluri care mi-au estompat foarte mult munca.

Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite, m-am scăldat într-o mocirlă care nu-mi aparținea! Sper ca Florin să-și revină la normal cândva”, a mai spus bruneta. Brigitte și Florin și-au unit destinele în 2019, când au făcut o nuntă ca în povești.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata