Așa mamă, așa fiu. Bebeto a fost tare pe poziție în fața judecătorilor

Chiar dacă Anamaria Prodan era în Dubai, băiatul nu s-a speriat și a fost foarte cinstit cu oamenii legii.

Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile

După audiere, Bebeto a făcut primele declarații și a afirmat că este o perioadă dificilă acum, dar e convins că vor urma zile bune și fericite. El a afirmat că înainte de a ajunge la tribunal a vorbit cu mama sa care l-a sfătuit să spună ce are pe suflet. „A fost bine.

Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint. Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze.”, a declarat Bebeto.

Anamaria tună și fulgeră

După ultima apariție publică a lui Reghecampft, la Denise Rifai, Anamaria Prodan a luat taurul de coarne și l-a avertizat să nu mai facă nici un fel de declarații la adresa sa. „Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal, căci altfel va antrena la Avântul Prăbușirea! Știe el de ce!

Anamaria Prodan este o locomotivă care trage după ea zeci de vagoane. Când unul e gol îl lasă în urmă. Acela de cele mai multe ori ajunge la casat! Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig.”, a fost reacția impresarei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata