Andreea Bănică, amintiri dureroase cu tatăl său. Ce a făcut cu banii primiți din Playboy

Cu ceva ani în urmă, cântăreața a fost pe coperta revistei Playboy iar toată lumea a fost în extaz. Ea susține că tatăl și Lucian, soțul ei au fost cei care au convins-o să se dezbrace pentru o sumă mare de bani. Acea sumă a ajutat-o ulterior să-și cumpere un apartament pe care îl are și acum. Ar mai repeta experiența și acum, dacă soțul ar fi de acord.

L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă

„Cred că aș arăta mai bine acum. Dacă soțul meu ar spune da, astăzi mi-ar fi mai ușor să spun da. La vremea aceea, am spus da pentru bani. Nu știu de ce, domnul Silviu Boierescu a spus că nu primeam foarte mulți bani, a fost o sumă destul de mare. Zece mii de dolari am primit pentru acel pictorial, la vremea aceea, sunt foarte mulți ani de atunci.

Pentru mine au fost niște bani ca și căzuți din cer. Cu rușinea mea cu tot, abia m-au convins tatăl mau și Lucian. Tata, când a văzut primul număr cu Dana Săvuică, a venit acasă și mi-a spus: „Dacă vreodată o să ți se ofere ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi”. Vai, l-am făcut în toate felurile. L-am făcut nebun, cum să spui tu, tatăl meu, așa ceva, să mă vezi dezbrăcată în revistă.

Amândoi au complotat și s-au pus de acord

Ei bine, când a venit oferta din partea revistei, amândoi au complotat și s-au pus de acord să pozez în această revistă. Lucian mi-a promis marea și sarea, că nu va fi nimeni acolo decât el și fotograful. Îmi venea să-i zic să-l dea afară și pe fotograf, să mă pozeze el sau eu singură.

Am pozat în bikini, mi-au scos bikini în Photoshop, iar când a apărut revista nu voiam să o văd, pentru că nu mi-a plăcut coperta. Nu simțeam acea poziție și mă uitam, cumva, strâmb. Nu mi-a plăcut deloc, mi-a fost rușine, dar acei bani au fost foarte importanți în viața mea și mi-am luat un apartament pe care îl am și astăzi”, a spus Andreea Bănică.

„ Acum îl iubesc mai mult ca înainte”

Chiar dacă multă vreme nu a avut cu tatăl ei relația pe care și-a dorit, ba chiar a vrut să dispară, astăzi Andreea ar da orice ca părintele să mai fie alături de ea.

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm și îl regret enorm. Mi-e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie și regret enorm că nu-l mai am și că nu mai e lângă mine. Exact așa spunea: „Copilul meu este cel mai talentat”.

Aveam emoții mari și nu mai puteam să mă controlez. Am avut ani de zile în care l-am urât și îmi doream să mă lase și să plece din viața mea și a mamei mele și a surorii mele. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri, ea se măritase și nu a știut prin ce-am trecut eu. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să-i pup mâna și să-i mulțumesc”, și-a amintit artista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata