Aviz amatorilor. Bianca Drăgușanu a povestit cum trebuie să arate bărbatul perfect

Să fie oare vedeta atât de pretențioasă? Iată cum trebuie să fie un bărbat pentru ca ea să-l considere perfect.

A avut multe relații controversate și nici cea de acum nu diferă cu multe de celelalte. Dar Bianca Drăgușanu speră că la un moment dat îl va găsi pe bărbatul perfect. Blonda a vorbit despre cum și-ar dori să fie viitorul ei partener în cadrul unui eveniment. Cea mai mare calitate a acestuia trebuie să fie răbdarea.

Eu mă văd lângă un bărbat mișto. Care adoră să fie în prezența mea

„Flori, răbdarea, răbdare, răbdare, flori, iar răbdare, iar închid ușa, iar intră pe geam, iar închid geamul, iar închid ușa, iar îl dau afară, iar vine, răbdare, răbdare, atât.

Eu mă văd lângă un bărbat mișto. Care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cum a slăbit 30 de kilograme

Acum arată perfect, dar în trecut și Bianca a avut probleme cu greutate, iar în doar șase luni a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. ”Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală.

De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simțeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme”, a spus Bianca în trecut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata