Prezentatorul Survivor are o iubită trăznet. Daniel Pavel a scos-o în lume

Astrele s-au aliniat însă și pentru prezentatorul Survivor, care și-a găsit fericirea în brațele unei alte frumuseți, cu care a ieșit la festivalul Saga.

De câteva luni, Daniel Pavel trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de Ana Maria Pop. O superbă blondă care nu e deloc străină de lumea showbizz-ului, întrucât a avut o relație atât cu Horia Tecău, cât și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Cine este femeia de care Daniel Pavel s-a îndrăgostit

Potrivit informațiilor oferite de Click, Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a făcut un curs de actorie și a renunțat la meseria de bază.

De altfel, ea a reușit să prindă un rol în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes. În acest moment, Ana Maria este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

A stat șapte ani cu fosta logodnică

Cu fosta sa iubită, Marina, Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani și când toată lumea se aștepta să joace la nuntă, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

”O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despratire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea. (…)

Ne-am mutat unul după altul, la Bratislava, la Viena, a fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospteție.

Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei. (…) Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult

 Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie.  Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat. Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a spus Daniel Pavel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata