Demi Moore iubește din nou. Diva a ieșit cu el în lume

Demi Moore e din nou îndrăgostită și a fost fotografiată de paparazzi în tribunele Openului de la Paris.

Daniel Humm este noul iubit al celebrei Demi Moore. Cei doi au fost văzuți împreună în tribune cum flirtau ca doi adolescenți, fără să le pese de cei din jur. Despre relația dintre cei doi s-a auzit pentru prima dată la scurt timp după ce Demi a vorbit despre afecțiunea de care suferă fostul său soț, Bruce Willis. Demi Moore a mai fost căsătorită cu Freddy Moore, Bruce Willis dar și cu Ashton Kutcher. De asemenea, ea a mai avut relații cu Masha Mandzuka, Sean Friday, Oliver, Whitcomb și Leonardo DiCaprio.

Cine este Daniel Humm

Noul iubit al vedetei, mai mic decât ea cu 13 ani, nu e deloc străin de lumea showbizz-ului, el trăind o frumoasă poveste de iubire cu Laurene Powell Jobs, nimeni alta decât văduva lui Steve Jobs. Acesta este proprietarul și cheful unui restaurant celebru de la New York.

„Sunt foarte îndrăgostiți în acest moment. Daniel lucrează mult și din greu în propriul restaurant, Eleven Madison Park, dar, cu toate astea, își rezervă timp pentru cine romantice cu Demi”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Arată spectaculos la aproape 60 de ani

Anul trecut, după ce s-a tot vorbit despre faptul că și-ar fi stricat fața după nenumărate operații estetice, anul trecut Demi Moore le-a arătat tuturor cum arată fără nici un fel de machiaj.

Ea a făcut o fotografie din cadă, unde era dezbrăcată, pe care a postat-o pe contul său de instagram. În această poză, Demi arată spectaculos, fața este perfectă și tenul tânăr. Indiferent că ar fi apelat la medicii esteticieni sau e de vină gena, Demi Moore arată cu adevărat spectaculos.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata