Shakira și Gerard Piqué și-au spus adio. Ce avere au de împărțit cei doi

A fost prins în fapt cu o blondă de doar 20 de primăveri și a crezut că nu se va afla. Gerard Pique a călcat grav pe bec, iar frumoasa lui parteneră, Shakira, nu a putut să treacă peste acest moment.  Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar au de împărțit o avere uriașă.

S-a mutat în America

12 ani au trăit o poveste de dragoste ce părea să fie desprinsă din povești. Când toată lumea se aștepta să-i vadă de mână în fața altarului, Shakira și Pique s-au despărțit. Vestea a fost confirmată de celebra cântăreață care a hotărât că vrea să stea cât mai departe de fostul partener de viață. Așa că a anunțat că va părăsi Spania și se va muta în America, la Miami, unde are o casă cu adevărat senzațională, la malul oceanului.

Au strâns împreună 700 de milioane de dolari

Potrivit publicației internaționale Marca, Shakira și iubitul ei au reușit să strângă pe parcursul relației o avere care depășește suma de 700 de milioane de dolari. Avocații vor ca aceștia să fie împărții în mod egal, dar rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla. Nu de altceva, dar sursele spun că vedeta dorește custodia copiilor, iar atunci lucrurile ar putea să ia o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata