Laurențiu Reghecampf își va mușca mâinile de ciudă. Pe cine a sărutat Anamaria Prodan

La rândul său, Anamaria Prodan promite că nu va lăsa lucrurile așa. Impresara i-a dat și o palmă zdravănă fostului soț.

Recent, afacerista s-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal pe care-i are România în acest moment, făcându-l pe Reghe să-și muște mâinile. Cei doi au vorbit ca vechi prieteni, dar nu numai atât, pentru că s-au și fotografiat.

Iar Anamaria a făcut un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni, s-a apropiat de Mircea Lucescu și l-a sărutat pe obraz. Bărbat extrem de discret cu viața sa, Lucescu nu a făcut niciodată o asemenea fotografie, un motiv întemeiat pentru ca Reghe să se enerveze și mai rău.

Cine este noul iubit al blondei

Chiar dacă spune că nu vrea să se afișeze public cu noul bărbat din viața ei, Anamaria susține că e în cea mai bună perioadă a vieții, iubește și se simte iubită.

”Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei.

Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a spus vedeta cu puțin timp în urmă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata