Pepe, cel mai fericit tătic. A venit pe lume Pepe Junior

Pepe și Yasmine trăiesc o poveste de dragoste cum rar se întâlnește în ziua de azi și e convins că de data asta și-a găsit fericirea. Când a auzit că va deveni din nou tată a rămas fără cuvinte și a ținut să le spună fanilor săi în cadrul unui concert.

”Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe.

pepe si raluca

 

I-a fost Raluca infidelă?

Când Pepe a vorbit prima dată despre divorțul de Raluca Pastramă mulți au crezut că e doar o toană de moment și se vor împăca. S-a zvonit atunci că vinovată ar fi fost ea, care ar fi avut o relație extraconjugală. Bruneta susține că nu e adevărat și că a suferit enorm după despărțire.

„Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă.

Erau zile când nu mâncam deloc. oar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata