Aceasta este trauma cu care Claudia Pătrășcanu a trăit toată viața. Nimeni nu a știut până acum

Artista și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor săi și a vorbit despre o problemă din familia sa pe care nimeni nu a știut-o.

Are un frate cu handicap

E pentru prima dată când Claudia pomenește de fratele său, în vârstă de 40 de ani care are un handicap. Vedeta spune că s-a născut natural și fără nici o problem, dar moașa de la maternitate, l-a scăpat în cap, iar de aici au început problemele.  Claudia a făcut tot posibilul pentru a-și ajuta fratele, dar nu înțelege cum a putut Gabi Bădălău, care știa toată situația, să-l folosească în instanță.

Te legi de copii, de fratele meu, care are un handicap, totuși, și de mama, care este totul pentru că a avut grijă de fratele meu

„Cel mai tare m-a durut, că tot a venit vorba despre fratele meu, care mi se pare cel mai pur om, că s-au legat. S-au legat atât fostul meu soț, cât și familia lui, iar pentru mine a fost ca o săgeată în piept, ca un cuțit. Te legi de copii, de fratele meu, care are un handicap, totuși, și de mama, care este totul pentru că a avut grijă de fratele meu.

De la fratele meu poți învăța multe, poți învăța extrem de multe și chiar și despre el s-a vorbit în instanță”, a cu lacrimi în ochi Claudia Pătrășcanu, într-un interviu. Vedeta a recunoscut că afaceristul a fost dragostea vieții sale și ar fi fost și acum împreună, dacă părinții lui nu i-ar fi spus să o dea afară din casă. Ea crede că el nu a iubit-o niciodată, ci doar s-a bucurat de liniștea pe care i-o oferea familia pe care a avut-o cu ea.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata