Dramă cumplită în Târgu Mureș. S-a sinucis actorul Sergiu Marocico. S-a afla care a fost motivul

Avea doar 34 de ani și toată viața înainte, dar Sergiu Marocico a ales să se sinucidă. El a fost găsit mort în propriul apartament, pe data de 7 iunie. Înainte de această nenorocire, s-a aflat că fosta sa soție ar fi sunat la poliție să anunțe că fostul partener a încălcat ordinul de restricție. El s-ar fi dus la locul de muncă al soției și l-ar fi bătut pe actualul partener de viață al acesteia.

A încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa

”La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, fosta soție a fost jurnalistă, iar cei doi au împreună o fetiță.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat. Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se arată în comunicatul autorităților.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata