Raluca Bădulescu, declarații incendiare după ce a anunțat că divorțează

Vedeta Kanal D, Raluca Bădulescu i-a lăsat fără cuvinte pe fanii săi. Recent, ea a vorbit despre fostul soț, afirmând că-l iubește din tot sufletul, însă nu mai pot rămâne împreună pentru că e o situație complicată. Oare ce să se fi întâmplat atât de grav între cei doi?

Florin este dragostea vieții mele

„Florin îmi este aproape și știu că îmi va fi aproape toată viața. Eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Și el pe mine. Dar este o situație complicată. (…) Aș vrea ca lumea să știe aceste lucruri… Florin este dragostea vieții mele”, va spune Raluca Badulescu cu lacrimi in ochi.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare

Ea a vorbit cu puțin timp despre divorțul de Florin, dar nu a dat nici un fel de detalii privind motivul despărțirii, afirmând însă că vor rămâne în relații de prietenie.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata