Raluca Pastramă a devenit mămică la doar o zi după ce s-a măritat cu iubitul milionar

Dacă artistului i s-a născut băiatul pe 7 iunie, astăzi a născut și Raluca Pastramă. Vedeta are o fetiță superbă pe care a arătat-o românilor.

Bucurie imensă în familia Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe a adus azi pe lume o minunăție de fetiță, iar actualul ei soț a postat pe contul de socializare și prima fotografie cu micuța. Totodată, el a spus că aceasta va purta numele de Maryam.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe contul său de socializare.

Numele micuței are mare însemnătate

De ce au ales părinții astfel de nume pentru bebelușă? Specialiștii spun că numele de Maryam reprezintă forma armaică și arabă a numelui Precaratei Fecioare. De asemenea, acest nume se traduce prin „iubită, îndrăgită, dragoste, stea de mare dar și „copil mult dorit”, cum este denumit în Grecia. În cazul evreilor, Maryam, Maria sau chiar și Miriam erau nume folosite de femeile care aveau un statut cu totul deosebit.

Gabriela Firea a dat vestea căsătoriei

Raluca a ales să se căsătorească în mare secret, iar vestea cea mare a fost dată de Gabriela Firea pe contul de socializare. Gabriela Firea a fost cea care a publicat primele imagini pe internet.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!”, a scris fostul primar al Capitalei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata