Șocant. Cum a reușit Cristian Popescu Piedone să slăbească nu mai puțin de 100 de kilograme

O dietă cu totul ieșită din comun a făcut a acesta să ajungă de la 203 kilograme la aproximativ 100 de kilograme. Atenție! Cura de slăbire se ține doar sub directa supraveghere a medicului.

Putea face un atac de cord

În 2011, Cristian Popescu Piedone a trecut printr-o grea încercare. Ajuns la greutatea de 203 kilograme, acesta a fost sfătuit de medic să slăbească urgent, altfel ar putea avea mari probleme și mai mari de sănătate. Acesta nu doar că avea tensiunea ridicată, dar era pasibil de un atac de cord care ar fi putut să-l distrugă. Și atunci a decis să facă o operație de micșorare a stomacului.

Aveam un somn foarte agitat și dormeam pe fotoliu

„Nici un tratament pentru slabit nu mai functiona la mine. Inainte ma dureau articulatiile. Aveam un somn foarte agitat si dormeam pe fotoliu. Aveam si probleme cu inima.

Si am decis sa fac operatia de micsorare a stomacului. Asa am redus medicamentele de tensiune, iar acum ma simt mult mai bine”, a spus acesta în acele momente. Rezultatele au fost într-adevăr cele așteptate, Piedone reușind să slăbească în doar doi ani aproape 100 de kilograme.

Medicii susțin că niciodată odată o cură de slăbire drastică nu se poate ține decât dacă ați consultat un specialist, altfel situația poate deveni una dramatică. Un nutriționist e tot ce aveți nevoie, care vă va pune să vă faceți analize și abia după ce veți primi rezultatul acestora, veți primi un regim alimentar personalizat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata