Are un păr de invidiat, dar Maria Dragomiroiu nu a fost niciodată la salon. Care e secretul

Vedeta susține că de aspectul fantastic al acestuia se ocupă doar singură. Și rezultatele se văd.

Despre podoaba capilară a Mariei Dragomiroiu s-ar putea scrie cărți. Acesta este cartea ei de vizită, iar cântăreața a povestit câteva din secretele ei pentru a-l menține frumos și sănătos.

Artista spune că-l spală într-o chiuvetă, pentru că altfel nu are cum, iar când a avut probleme și i-a căzut foarte mult a rezolvat problema cu o mască din ou, ulei de ricin și ulei de măsline.

Cea mai bună mască împotriva căderii părului

„Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon, nu are cum, nu se spală bine! Eu ştiu ce îi trebuie şi trebuie să am loc, apă curgătoare multă, cu duşul, să îl simt eu la mână că este foarte bine limpezit şi ştiu când e gata.

Odată, acum mai mult de 15 ani, într-o emisiune a Mihaelei Rădulescu, am spus că  atunci când mi-a căzut foarte mult părul, nu l-am putut opri decât spălându-l cu săpun de casă, şi făcând un tratament cu ou, ulei de ricin şi ulei de măsline, amestecate şi date pe păr.

Asta am făcut acum 15-20 de ani. Acum nu mai e aşa pentru că nu puteam să merg cu săpunul de casă peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, că nu puteam să trec de vamă, aş fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Părul s-a redresat”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Niciodată nu aruncă părul în chiuvetă sau la toaletă

Pe de altă parte, Maria spune că își respectă părul și firele de păr care cad nu le aruncă niciodată la chiuvetă sau la toaletă. „Nu aplic nici un tratament pentru păr. Doar iubirea!

Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie? Mă simt bine când este spălat, mă simt admirată!

Cum să arunc părul meu la gunoi? Îl strâng, îl fac păpuşele mici,  îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a mai spus artista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata