Carmen de la Sălciua le-a dat fanilor cea mai tristă veste. Nimeni nu s-a așteptat la așa ceva

De o perioadă însă, cântăreața are un gând care nu-i dă pace și acum s-a destăinuit și celor care o iubesc.

În timp ce fanii așteaptă cu sufletul la gură orice piesă lansată de Carmen de la Sălciua, artista i-a lăsat fără cuvinte cu ultima declarație șocantă: vrea să renunțe la muzică. Să o fi schimbat oare atât de mult logodna?

Sau, pur și simplu, este altceva la mijloc și vedeta nu vrea să spună? Indiferent care ar fi răspunsul corect, Carmen a mărturisit în podcastul „Spovedanii Publice cu Dinu Christe”, că totul e legat de credința sa în Dumnezeu. În plus, nu vrea sub nici o formă ca prin melodiile sale să „aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat”.

Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria

„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care eu o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat.

Deși, de foarte multe ori nu mai pot să controlez asta și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. (…)

Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu, mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria. Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni diin umbră”, a spus Carmen de la Sălciua.

Vreau să vorbesc despre Dumnezeu

Mai mult, artista spune că are o mare dorință. Vrea să aibă o căsuță în munți unde să se retragă și să vorbească despre Dumnezeu:  „M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, și să primesc oameni cărora să le vorbesc despre Dumnezeu”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata