Anamaria Prodan, încă o lovitură pentru Reghecampf. Iată ce urmează să facă în scurt timp

În luna august, vedeta va pleca într-un turneu în toată țara, unde le va da lecții de viață românilor, pe care spune că-i va învăța cum să treacă peste toate problemele cu care se confruntă. Turneul, care va începe în luna august, va purta numele „Eu sunt Voi!”.

„Totul față în față cu cei ce au crezut în mine și le-am fost model în viața”

„A venit momentul să pot să-mi ajut semenii. După o viață de muncă și performanță cred că am acumulat atât de multă înțelepciune și am primit de la viață atâtea lucruri bune, dar și dezastruoase.

Așa încât pot să vorbesc deschis în fața țării despre ele. Cum le-am depășit? De unde îmi vine forța? Cum am luat decizii bune sau rele? Dacă m-au afectat? Totul față în față cu cei ce au crezut în mine și le-am fost model în viața. Eu sunt ei!”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Spune și de ce a fost dat afară Reghe de la Craiova

Recent, vedeta a vorbit și despre momentul jenant pe care l-a trăit Reghecampf care a fost dat afară de la Universitatea Craiova.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore. Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt! Poate sunt niște polițe care sunt plătite, să-l facă de râs. El nu are un filtru foarte OK la oameni. Dacă-i spui că e frumos și deștept, ești prietenul lui pe viață. Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”, a declarat impresara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata