Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Cum se simte vedeta la 24 de ore de la naștere

Vedeta a adus pe lume o fetiță superbă, care va purta numele Lara, iar blonda le-a arătat fanilor săi prima fotografie cu bebelușa.

Laura s-a pozat fără nici un pic de machiaj

La scurt timp de la naștere, Laura le-a mai făcut o surpriză fanilor și s-a fotografiat la clinica privată unde se recuperează.

Ea a preferat să arate cât mai natural, fără machiaj și totodată a transmis și un mesaj tulburător fetiței sale, povestindu-i despre surorile ei care o așteaptă acasă.

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei

,,24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur… I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!

Ești sufletul nostru, Lara!

Îi multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna! Esti sufletul nostru, Lara! Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima”, a scris Laura Cosoi pe contul personal de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata