Dorian Popa, cu nervii la pământ. Chiriașul i-a distrus garsoniera. Ce decizie a luat vedeta

Artistul e foarte supărat de când a auzit că acesta i-a făcut praf sistemul de soft close din toaletă. Ce are de gând să facă cântărețul.

Vedeta a luat o decizie drastică

Totul a început după ce Dorian a auzit că unul dintre chiriași nu mai are soft close la vasul de toaletă și atunci l-au încercat primele bănuieli. Primul gând este că acesta ar fi distrus mecanismul. Decizia vedetei a fost să facă o vizită chiriașului mai ales că acesta închiriază casa pe noapte.

Dacă stați mai mult de 3-4 nopți, s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap

,,A ajuns la urechile mele o veste care m-a cutremurat. Am auzit că unul dintre chiriașii garsonierei ar fi arătat că la garsonieră la mine nu mai merge soft close-ul la wc și că a și spus fix eu nu am soft close.

Acum este un chiriaș acolo, chiriaș pe care îl voi vizita, dacă stați mai mult de 3-4 nopți la garsonieră s-ar putea să vă treziți cu mine pe cap”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

Chiriașul a cauzat o problemă gravă

Dorian Popa nu crede nici în ruptul capului că mecanismul de soft close de la vasul de toaletă nu mai funcționează, așa cum spune chiriașul, ci că el l-a stricat. „Mie nu prea îmi vine să cred că s-a stricat, doar dacă nu cumva un client s-a jucat cu el până l-a rupt”, a mai spus vloggerul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata