Ana Morodan, veste șoc pentru fani. Își micșorează sânii

Ca ultimă soluție, vedeta a recurs la ultima soluție: își micșorează sânii.

Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă

Contesa digitală nu mai poate suporta durerile de spate la care e supusă din cauza sânilor prea mari și s-a hotărât să ajungă pe masa de operație. „Voi avea alți sâni! Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, ce are mai multe etape.

Facem intervenția de micșorare și de ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, plasmă Argon și breast shaping și grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu am emoții, sunt pe cele mai bune mâini!

Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație

Am sânii mari, au ajuns până la buric! Am o inteligență peste medie. Dumnezeu mi-a dat multe, dar nu și grație. Așa sunt eu reală -boschetă! Am mari probleme cu spatele din cauza sânilor. Fac masaj cu pietre de jad săptămânal”, a povestit Ana Morodan.

Mi-e frică să bag un corp străin în mine

Pe de altă parte, Ana a spus că nu a apelat încă la vreo operație estetică, însă nu le exclude când va avea nevoie. „Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu.

Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte! Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie.

A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata