Bebeto nu vrea să audă de Reghecampf. Anamaria Prodan vorbește zilnic cu fostul soț. Oare Caciuc știe?

Ce mesaj i-a transmis fosta soție fostului antrenor al Craiovei.

Anamaria Prodan abia așteaptă ca Reghecampf să facă un pas greșit și pare că-l așteaptă la cotitură. Mai ales după ce tehnicianul român a semnat un contract pe doi ani cu formația Neftchi Baku. În schimb, băiatul nu vrea să audă de numele lui.

Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică

Bebeto nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur junior trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu.

Laur a fost un bărbat foarte mândru. (…) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.

Laurențiu a fost doar o pradă ușoară

Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul ăsta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc – n.r.) atât de aproape de noi?(…)

Laurențiu a fost doar o pradă ușoară. (…) Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…”, a declarat Anamaria Prodan la Prima TV.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata