Mirela Vaida speră să devină și mămică de gemeni. S-a apucat de treabă

Mirela Vaida a dat vestea cea mare celor care o iubesc și a mărturisit că își dorește enorm să devină mămică de gemene.

A pierdut două sarcini

E fericită alături de familia sa, dar în trecut nimeni nu a știut că Mirela Vaida a pierdut două sarcini, una dintre momentele neplăcute fiind chiar când se afla pe scenă la concert.

După ce a consultat medicul, acesta i-a dat o veste proastă: dacă nu va face un copil până la 35 de ani, va trebui să apeleze la fertilizarea in vitro. „Am avut noroc de soțul meu. Am pierdut două sarcini. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți. (…)

Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani”, a mărturisit Mirela Vaida.

Mai vrea două fetițe gemene

Chiar dacă nu a fost deloc ușor cu sarcinile, iar acum timpul liber îi lipsește, Mirela nu se lasă și speră că Dumnezeu îi va dărui încă doi copii. Și-ar dori enorm să fie două gemene. „Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită.

Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci.”, a mai declarat Mirela Vaida. Prezentatorea se bucură în acest moment de Vladimir, Tudor și Carla.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata