Delia e hotărâtă: vrea copii. A făcut și testul inelului

Și pentru că era extrem de curioasă să știe dacă va avea fetiță sau băiat, a făcut testul inelului. E cu adevărat incredibil…

Testul a dezvăluit că va fi fetiță

Chiar dacă mama ei a dat-o de gol, mărturisind cu ceva timp în urmă că ar avea ceva probleme cu sănătatea și nu poate rămâne însărcinată, Delia mai speră. Așa că a început să fie cât mai curioasă dacă va fi binecuvântată cu un copil, dacă va fi fetiță sau băiat.

Când se afla un salon să-și facă manichiura, Delia a făcut testul inelului. Un ritual vechi, simplu, dar despre care se spune că are eficiență maximă. În ce constă? Se leagă un inel de o ață, apoi se pune deasupra palmei. Dacă se învârte, veți avea fetiță, dacă se balansează stânga dreapta atunci va fi băiat. Când testul i-a dezvăluit că va fi fetiță, Delia a sărit în sus de bucurie.

Acuzații grave aduse soțului Deliei

Pe de altă parte însă, vedeta e înfuriată după ce soțul ei a primit acuzații grave legate de piața cryptomonedelor. Supărat, acesta a pus piciorul în prag. ”Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei!

Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor! Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus Răzvan Munteanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata