Anca Ţurcaşiu și-a găsit Prințul. Iată cât de fericită e

Vedeta arată senzațional și se bucură ca un copil de tot ce-i oferă viața. Recent, ea le-a făcut o surpriză fanilor.

El este iubitul meu

Se pozează în costum de baie ori de câte ori are ocazia și, mai nou, a făcut un video în care le-a vorbit tuturor despre cel pe care-l iubește enorm. Și nu e vorba de un bărbat, așa cum ar crede toată lumea, ci de iubitul ei, Prinț, un armăsar de toată frumusețea: ”El este Prinț, el este iubitul meu, Prinț, din fiecare an. Acum mă pupă, da iubitule.”.

Toată lumea are nevoie de iubire

După ce s-a vindecat de trecut, Anca Ţurcaşiu e pregătită să iubească din nou. A lăsat în urmă tot ce a fost rău și, dacă îl va găsi pe cel care să o facă fericită din toate punctele de vedere, dar mai ales să o respecte, cu siguranță nu va spune nu unei relații frumoase. Însă în acest moment nu știe dacă se mai căsători sau nu.

Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu

„Cu Dumnezeu înainte, cu nădejde, cu răbdare, cu speranță, adică toate lucrurile acestea… timpul este cel care până la urmă vindecă, este singurul medicament. Normal, sunt în plină formă, forță și deschisă, absolut! Toată lumea are nevoie de iubire. Eu spun că nu, dar mai bine să nu spui nu. Depinde și ce aruncă Universul către tine‘, a declarat Anca Ţurcaşiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata