Liviu Dragnea trece prin momente grele. Va ajunge din nou pe mâna medicilor

Cel care a dat vestea este prietenul și sfătuitorul său, Codrin Ștefănescu.

Probabil că asta va fi cea mai importantă, cea din august, și cu efectele postoperatorii cele mai de durată

Codrin susține că, dacă toate lucrurile decurg cum ar trebui, ar putea să urmeze și cea de-a treia operație.  „În luna august, dacă nu mă înșel, va trebui să facă noi analize, fiindcă se va apropia cea de a doua operație. Probabil că asta va fi cea mai importantă, cea din august, și cu efectele postoperatorii cele mai de durată.

Dacă în această primăvară i s-a redus presiunea pe un anume nerv, nu mă pricep foarte bine să vă explic, în cea de a doua etapă a intervenției lucrurile vor fi mai complicate. Ulterior, ar putea exista și o a treia operație, cel mai probabil spre finele anului, pentru a corecta anumite lucruri care nu au ieșit perfect la cea de a doua”, a declarat Codrin Ștefănescu.

„I s-a făcut rău cu mine pe scenă”

Nu în ultimul rân, Codrin și-a reamintit și de un moment neplăcut, când Dragnea a leșinat pe scenă și s-a speriat îngrozitor. „El a crezut mult timp că poate duce boala asta pe picioare, cu medicamente, cu kinoterapie. S-a dovedit însă că problema sa la coloană era mult gravă. (…)

Țineți minte că înainte de a fi condamnat politic, în 2019, noi am fost împreună să ținem ședințele de alegeri în mai multe județe și i s-a făcut rău cu mine pe scenă, la ședința de la organizația partidului din Ilfov. Noaptea a fost internat. Medicii i-au spus atunci că problema lui la coloană nu poate fi tratată cu antiinflamatoare și injecții, ci i-au recomandat insistent să se opereze. N-a mai apucat, fiindcă a stat până în iulie, anul trecut, doi ani și două luni, în închisoare și știți foarte bine ce s-a întâmplat acolo cu el. Problema aceasta nu putea fi tratată acolo, în penitenciar, pentru că nici măcar n-a avut unde. N-a avut nici permisiunea, cât a fost închis, să facă operația, deși existau spitale și medici din București care s-au oferit să facă asta, din câte știu!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata