Elena Merișoreanu a dat detalii despre pensie. A avut reacții dure la adresa colegilor

Aceasta nu se plânge de bani, mai ales pentru că soț său, fostul general în armată, încasează peste 15.000 de lei. Artista îi mulțumește lui Dumnezeu pentru norocul pe care i l-a dat. Artista a vorbit despre pensia, dar nu putut să rabde ce spun colegii ei despre banii pe care-i primesc.

Ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei

„Eu am o pensie omenească, pot să trăiesc, bărbatul meu la fel, copiii sunt la casele lor, deci nu duc lipsă de nimic. Alții dacă n-au muncit și n-au plătit, de unde să le dea statul bani? Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește, mai luăm de la Credidam, mai luăm de la Uniunea Compozitorilor.

O rușine. S-au câștigat saci de bani.

Ne-ar bate Dumnezeul să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Cine nu a fost angajat să le dea după mine și 2.000 de lei, nu mă interesează, dar să nu se mai plângă, au vile, de nu reușesc să intre prin atâtea camere câte au și se plâng de bani? E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei, fără câțiva lei”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

Sfatul primit de la mama

Artista le dă o lecție de viață și soliștilor de muzică ușoară care, spune ea, ar trebui să se gândească de două ori înainte de a vorbi de bani. Din nefericire, în trecut banii aveau altă valoare și nu va uita niciodată sfatul mamei sale.

„Eu sunt de la țară, mama îmi spunea: «Dragă, pune-ți găleata la streașină, nu plouă, dar picură», așa și la noi. Pune în tinerețe bani deoparte, cât de cât, ca să ai la bătrânețe”, a spus vedeta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata