Andreea Esca spune totul despre frumusețea sa. Ce secrete le dezvăluie doamnelor

La 49 de ani, Andreea Esca arată perfect. Și pentru că multă lumea vroia să știe cum se întreține, prezentatoarea le-a făcut pe plac și a spus câteva din lucrurile fără de care nu își vede viața.

Piele de invidiat, coafură impecabilă, trup perfect. În câteva cuvinte, ea e Andreea Esca. Ce face vedeta ca să arate așa? Prezentatoarea știrilor de la PRO TV a dezvăluit că nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor.

Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi. Nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi”, a mărturisit Andreea Esca.

Adina Alberts susține ce spune starul

Medicul estetetician Adina Alberts a recunoscut, la rându-i, că Esca nu a făcut nici o intervenție chirurgicală pentru că e foarte mulțumită de felul în care arată. „Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face.

Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine”, povestea Adina Alberts, în urmă cu un an.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata