Clejanii își plâng în pumni. Ce pedeapsă a primit Margherita pentru accidentul auto sub influența drogurilor

Judecătorii au dat acum verdictul și fiica Clejanilor va trebui să plătească.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care Margherita de la Clejani a fost condamnată pentru că a condus sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise. Astfel că, în urmă cu câteva zile a fost admis apelul și s-a dat sentința.

Margherita va trebui să plătească o amendă de 40.000 de lei

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați în procesul Margheritei.

Trei ani fără permis

În plus, ea nu va mai avea voie să conducă mașina o perioadă de trei ani.  „Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, se arată în minuta instanței.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata