Denise Rifai are bijuterii cu diamante că nu le mai știe numărul. Care e povestea lor

Prezentatoarea e îndrăgostită de bijuterii. Chiar dacă cele mai interesante rămân cele musulmane, vedeta spune că nu e neapărat un criteriu, ceea ce contează cel mai mult fiind valoarea sentimentală.

Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele

„Îmi plac bijuteriile, îmi place aurul, îmi plac diamantele, îmi plac pietrele. Îmi place tot ce este frumos pe gustul meu. Fiecare piesă pe care am cumpărat-o, am primit-o, am găsit-o în cutia de bijuterii a mamei, este pentru mine foarte importantă.

Am bijuterii care sunt foarte arăbești în esența lor și ele sunt preferatele mele, dar pentru mine, eu fiind foarte atentă cu ce mă înconjoară se traduce cumva și nu în bani, într-un film foarte frumos, „Hors de prix.” Este un film al cărui mesaj este că nu totul este despre bani și preț’, susține Denise.

De ce poartă doar negru în emisiune

Într-un interviu recent, Denise a explicat și motivul pentru care poartă în emisiune doar haine negre: e parte integrantă a formatului show-ului. „Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient.

Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…”. Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru”, a spus Denise Rifai pentru Kanal D.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata