Laura Cosoi a dat primele detalii despre botezul micuței Lara. Unde se va ține marele eveniment

De când a venit pe lume și simpatica Lara, e și mai multă fericire în familia Laurei Cosoi. Vedeta a mărturisit că se simte foarte bine și toată lumea se pregătește pentru botezul fetiței.

Fetițele s-au bucurat enorm că mai au o surioară

Nu doar mămica și tăticul sunt super fericiți de când familia s-a mărit, ci și celelalte fetițe, care o văd ca pe o parteneră de joacă și abia așteaptă să crească puțin mai mare. “S-au bucurat, a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică.

Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”, a mărturisit Laura Cosoi.

Botezul va fi în aceeași biserică, același preot

Și pentru că țin neapărat să păstreze tradiția, Laura și Cosmin Curticăpean vor face botezul să aibă loc tot în Maramureș, la aceeași biserică unde au fost creștinate primele două micuțe. “Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot.

Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva.

Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, s-a destăinuit vedeta.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata