Alex și Teodora de la Insula Iubirii, singurul cuplu care nu s-a despărțit. Cei doi așteaptă acum un copil

S-au despărțit la un moment dat, însă un lucru important i-a adus din nou împreună. Teodora și Alex vor deveni părinți.

Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol

„Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors.  Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată.

Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la puterea în cuplu. Consider că această sarcină a contribui, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam”, a spus Alex.

Când a aflat Teodora că e însărcinată

Teodora a aflat că va aduce pe lume un copil chiar când a vrut să pună capăt relației, iar acest lucru i-a bulversat pe amândoi.

„Nu am dormit împreună. Fiecare cu camera lui. Așa am vrut eu. Atunci eram hotărâtă că nu va mai fi nimic. Eram acasă, mi-am făcut un test că prea mă simțeam bine și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta s-a întâmplat.

A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile”, a detaliat și Teodora.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata