Cine e bărbatul care a pălmuit-o pe Daniela Gyorfi. Vedeta a recunoscut totul în emisiunea lui Denise Rifai

Vedeta are o relație de 16 ani cu George Tal și, la un moment dat, s-a zvonit că acesta ar fi bătut-o. Daniela a spus acum tot adevărul.

Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit

Daniela a mărturisit, asumându-și trecutul, că a existat un bărbat în viața ei care i-a dat o palmă. Din acel moment, totul s-a terminat între ei definitiv. „Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin ’88-’89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia…

S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva.

Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine

Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine.

Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a spus Daniela Györfi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata