Dana Săvuică le dă cele mai bune sfaturi femeilor. Aceasta e dieta cu a reușit să slăbească. E de încercat

În emisiunea sa, Dana Săvuică a mărturisit că a avut o perioadă în care se îngrășase atât de mult încât ajunsese la mărimea XL. A fost un moment în care a cedat nervos și ar fi fost în stare de orice doar ca să slăbească.

Nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL

„O măsură! Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată!

Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile”, a spus Dana Săvuică.

Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să scape de colăceii de pe burtă, Dana Miricioiu, medic estetician, invitată la emisiunea online pe care o moderează vedeta, a dat cel mai bun sfat: nu trebuie să nu mâncați pentru a slăbi, altfel riscați să vă îmbolnăviți.

„Să mănânci anumite alimente care au calorii puține, dar care sunt foarte bogate în nutrienți, în așa fel încât organismul va rămâne echilibrat. Un organism dezechilibrat de nutrienți nu va mai putea da niciodată jos, adică atunci când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi ne-am dezechilibrat. Și spunem: păi de ce?

Organismul încearcă din orice să își ia nutrienți. Atunci depune foarte ușor caloriile. Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați. Noi ajutăm organismul să slăbească mai repede”, a spus medicul Dana Mircioiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata