Paula Chirilă, pe urmele Biancăi Drăgușanu. Actrița spune că ar da toți banii pe intervenții estetice

Are mare grijă de imaginea sa și nu se uită la bani atunci când se pune problema să arate bine. Paula Chirilă a povestit pentru o publicație din România de câte ori a intrat în cabinetul medicului estetician și la proceduri a recurs.

Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta

„Eu am făcut multe la viața mea. Doamna doctor știe. Eu nu mă ascund niciodată, sunt un om extrem de asumat. Am făcut inclusiv o liposucție la doamna doctor.

Și crede-mă, după ce am sărit de pe masă, m-am dus într-o emisiune, direct, pentru că nu ai probleme. (…) Botox am încercat, nu mi se potrivește, am spectacole la teatru, nu mă mai pot încrunta. Mai merg mai pun un acid hialuronic. Eu le încerc pe toate. (…)

Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani

Dacă aș fi milionară aș băga toți banii în mine. Aș face operații din cap până-n picioare. N-am nicio problemă cu asta. Admir femeile care au curajul să aibă intervenții pentru a se simți bine în pielea lor.

Atunci când te simți bine în pielea ta vine și succesul. Altfel mergi pe stradă, altă încredere ai în tine. Te simți frumoasă, te simți puternică, începi să tragi prin ceea ce emani. Eu vreau să semăn cu mine aia care am rămas eu în mintea mea, de la 30-35 de ani”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata