Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, declarații șocante. Afaceristul a determinat-o să-și facă cont pe Onlyfans

Tânăra a făcut recent mărturisiri șocante, care i-au uimit pe toți. Charlotte a dezvăluit că nu mai are o relație cu Ilie Năstase de ani buni, afirmând că nu și-a mai văzut tatăl de 14 ani.

Amalia a fost mereu alături de ea

Ea a menționat că a fost obligată să-și facă cont pe Onlyfans, pentru că are mari probleme cu banii. În plus, propriul său tată a contribuit la acest lucru. Din nefericire, ea nu a primit ajutor nici de la mama sau fratele său și aceștia având mari probleme în acest moment. Singura care a fost lângă ea întotdeauna este fosta soție a lui Ilie, Amalia.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte

“Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare. Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. (…) Am vorbit cu Amalia chiar și când mi-am făcut cont pe onlyfans și m-a încurajat. Mi-a spus: Du-te și fă o grămadă de bani”, a spus aceasta pentru ziare.com.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata