Vlăduța Lupău mai vrea o fetiță. Ce educație are de gând să-i dea bebelușului care va veni pe lume

Ultima declarație a Vlăduței Lupău i-a făcut să râdă pe cei care o cunosc. Asta pentru că artista, deși stă foarte bine la capitolul finanțe, a mărturisit că vrea să-și îmbrace copilul și în haine de la second hand. Asta ca să înțeleagă că banii se câștigă greu.

 „Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor”

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc.

Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”, a afirmat Vlăduța Lupău, citată de Viva.

“Sper să vină și o răsfățată în casă”

Pe de altă parte, artista abia așteaptă să aibă și o fetiță, pe care e convinsă că băiatul o va adora. „Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute.”, a mai spus bruneta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata