Răzvan Simion, declarații tulburătoare despre Mădălina Manole după 12 ani de la deces

Nimeni nu s-a așteptat ca artista să facă gestul suprem, iar prezentatorul spune că regretata artistă suferea de depresia postpartum.

13 iulie 2010. La prima vedere, o altă zi frumoasă de vară, dar s-a transformat într-o tragedie. Mădălina Manole a cedat nervos și a luat un pahar cu otravă, l-a dat pe gât și ne-a lăsat cu sufletul gol. La 12 ani de la dispariție, Răzvan Simion spune că aceasta suferea de depresie postnatală.

A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut

„Pe vremea când eu vorbeam de depresia postpartum, adică depresia postnatală, la mămici, indiferent dacă erau tinere sau mai coapte, eram considerat ca unul care le căuta-n coarne unor doamne care sunt închipuite și nu vor să se întoarcă la muncă.

Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut.

Și a decis de capul ei…

Cariera plus depresia asta postpartum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei.

Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și li se oferă ajutor femeilor după naștere, când sunt ținute sub supraveghere, nu pentru că este un moft, ci pentru că există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă, și pentru copil’, a dezvăluit Răzvan Simion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata