Stelian Ogică nu mai vrea să audă de loterie. S-a făcut băiat cuminte și și-a găsit de muncă

El spune că s-a schimbat radical și consideră că e cel mai bine așa pentru că și-a găsit echilibrul.

A devenit antreprenor

Stelian Ogică le-a demonstrat tuturor că se poate și altfel, așa că a devenit antreprenor și conduce un șantier, unde are grijă de 50 de persoane, cărora le dă cele mai bune sfaturi.

„Unul dintre aceste lucruri, care încă lipsesc din viața mea, e un gard pe care trebuie să-l ridic cât mai repede pe proprietatea mea de la Stoenești, de lângă Călugăreni.

Altfel, am un șantier de condus, pe care lucrează între 40 și 50 de oameni. Vorbesc mereu cu ei și încerc să-i înțeleg atunci când au probleme. Am devenit, într-un fel, un profesor de psihologie”, s-a destăinuit vedeta.

„Mă consider total schimbat și împăcat cu mine însumi”

Pe de altă parte, bărbatul vrea să le transmită un mesaj tuturor celor care sunt îndrăgostiți de jocuri de noroc: să stea departe. „Stelian Ogică, vechiul, nu mai există! Sunt total schimbat și văd viața cu totul alți ochi. Mă simt foarte bine în pielea noului Stelian Ogică și le transmit tuturor celor pasionați de jocurile de noroc să fie foarte atenți și să nu lase duși de val!

Am devenit mult mai atent la ce se întâmplă în viața mea. Mă consider total schimbat și împăcat cu mine însumi. Mai am câteva lucruri de făcut pentru a mă considera un om împlinit”, a declarat Stelian Ogică pentru Playtech.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata