George Simion e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Liderul AUR așteaptă 10.000 de persoane

Nu-l interesează banii, ci doar ca nuntașii să vină în costum național. George Simion nu vrea dar de nuntă, dar dacă va exista cineva care să vrea să facă donații, are pregătite niște cutii. Banii care se vor strânge vor ajunge la un spital.

Pentru noi cea mai mare bucurie e că veniți la nuntă, vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată

”Foarte mulți mi-au zis „domnu’ Simion, vrem să venim la nuntă, dar nu ne descurcăm cu cinstea, cu darul”. Asta e opțional. Pentru noi cea mai mare bucurie e că veniți la nuntă, vă așteptăm pe 27 august să fim împreună.

Să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă.

Simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi

Nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi. Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”, a declarat George Simion. Pentru cel mai frumos moment din viața lui, liderul AUR a ales și o locație pe măsură, e vorba de Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata