Alina Laufer arată spectaculos. Iată ce dietă folosește vedeta. Doamnele o să îi urmeze exemplul

E foarte adevărat că nu a fost deloc ușor, dar rezultatul final o face să fie cu adevărat mândră de ea. Și fericită că a fost binecuvântată de Dumnezeu cu gemeni frumoși și sănătoși.

Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine

„Eu sunt la o cură de slăbire continuă de un an. Am dat 12 kilograme jos, nu mănânc nimic altceva decât supă și salate și din când în când un grătar. Fac o oală de supă pe săptămână, de 20 de kilograme, cam așa. Supă din tacâmuri, de găină de curte, de la mama, sau din piept de curcan.

Pun și găluște de gris, albitură, morcovi. O fac o dată pe săptămână și doar asta mâncăm la regim. Și eu, și Ilan, soțul meu. Amândoi am slăbit câte 12 kilograme. Altceva nu, mai facem și grătar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fără dulce deloc.

Așa m-am chinuit să slăbesc și fac o foame… Dar rabd dacă vreau să arăt bine! Acum un an aveam 63 de kilograme, acum am 51!”, a mărturisit Alina Laufer pentru Ciao.

Se trezește zilnic la 6.45

Desigur, Alina nu a uitat nici de sport, așa că își face timp să lucreze și la aparatele pe care le are acasă. În plus, ea se trezește zilnic la 6.45 pentru a-și pregăti copiii pentru grădiniță și școală. Dar nici un efort nu se compară cu fericirea familiei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata