Liviu Dragnea a uitat de suferință. Irina Tănase e istorie. Cine se află acum lângă el

Pentru Liviu Dragnea, fosta iubită Irina Tănase, nu mai reprezintă nimic. Indiferent cât s-a chinuit blonda să-i arate că-l iubește și nu i-a greșit cu nimic, fostul lider al Partidului Social Democrat nu a ținut cont de suferința ei și totul a fost în zadar.

Cine este Oana Leonte

Cei doi s-au despărțit la puțin timp după ce Dragnea a ieșit din închisoare, după ce acesta i-a trimis un mesaj. Iar din acel moment nu a mai putut să dea niciodată de el.

Dragnea a mers înainte în viață și noul proiect pentru care muncește este Alianța pentru Patrie. Iar acum se pare că are și o companie plăcută, în persoana Oanei Leonte, care îi este de mare ajutor. Să-și fi găsit politicianul o nouă iubire?

A fost secretar general al APP sector 1

Aceasta este masterandă în sociologie și, în prezent, profesor de franceză, care a intrat în politică și șase luni a fost secretar general al APP sector 1. Cârcotașii au început să vorbească tot mai mult despre cei doi, afirmând că există mult mai mult decât o simplă relație de simpli colegi.

Desigur până în acest moment nici unul nu a vorbit ceva despre acest lucru, dar toată lumea așteaptă să vadă ce se va întâmpla între cei doi. Cel mai mult va avea de suferit Irina Tănase care, spun sursele, nu vrea să accepte nici acum că Dragnea nu mai e al ei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata