Maria Cârneci ascunde și acum în suflet o durere cumplită. Nu s-a vindecat nici acum

Într-o emisiune televizată, Maria Cârneci a vorbit despre faptul că nu poate uita niciodată moartea soțului său. Norocul ei este familia, nepoții reușind să o scoată din toate momentele negre. În plus, când norii negri își fac apariția, ea își amintește că soțului nu-i plăcea niciodată să o vadă supărată.

Cele mici, nepoțelele, sunt lumina ochilor mei

”Încerc să fac bine. Nu e ușor, pentru că golul acesta lăsat, cum știi și tu și știu și cei care ne privesc, cred că nu va dispărea niciodată.

Dar, cu ajutorul prietenilor, familiei, cele mici, pentru că sunt lumina ochilor mei, nepoțelele, încerc să nu pun la suflet chiar tot.

Nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună

Încerc să mă bucur și, cred eu, de undeva, de acolo, dintr-o stea, îmi dă putere și Giani. I-ar fi plăcut să nu mă vadă niciodată tristă, și nu eram niciodată tristă, pentru că eu eram cu toate nebuniile, cu bancuri, cu manțocării, cu toate întâmplările, dar, simt eu așa, că nu știu dacă aș putea vreodată să fiu în lipsa lui, cum am fost atunci când eram împreună”, a declarat Maria Cârneci la Prima TV. De asemenea, prietenii îi sunt alături și o sprijină mereu să se simtă fericită.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata