Răzvan Simion și-a luat iubita la filmări, la malul mării. Prezentatorul și Dani Oțil au făcut prima fotografie de familie

Pentru prima dată, Răzvan, Dani, Daliana și Gabriela au făcut o fotografie împreună. Îndrăgiții prezentatori sunt foarte fericiți lângă jumătățile lor, așa că și filmările merg mai bine ca niciodată.

Dacă multă vreme Răzvan și-a ținut relația ascunsă de ochii lumii, de data asta vrea să afle toată lumea ce poveste de dragoste minunată trăiește de când o are lângă el pe Daliana Răducan.

Fostul partener al Lidiei Buble a publicat recent o fotografie pe contul de socializare în care apare alături de colegul și prietenul său dar și de partenerele lor, cu o descriere scurtă și la subiect: „Family”. Daliana e superbă în acea poză, optând pentru o rochie lungă, pantofi de vară negri, lejeri dar și ochelari mari de soare.

Invităm telespectatorii să ne bem cafeaua împreună

Şi de data aceasta, aşa cum am făcut de fiecare dată, am ales o zonă specială, pentru că vrem să cunoașteţi alături de noi şi o altfel de mare a noastră.

Pentru că nu mai aveam răbdare până la vacanţă, am decis să încheiem sezonul Super Neatza în atmosferă de vacanţă, pe plaja din Olimp, alături de cei mai în vogă artişti ai momentului.

Invităm telespectatorii să ne bem cafeaua împreună, iar pentru cei care sunt la mare în această perioadă, ar fi o mare bucurie să ne putem întâlni”, a spus Răzvan Simion despre escapada emisiunii de la mare.

Urmează căsătoria

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan a lăsat să se înțeleagă că până la căsătoria cu Daliana nu mai e decât un pas. ”Pe plan sentimental, urmează să cresc.

Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata