Marcela Fota a recunoscut  că are iubit. Cine e cel care i-a furat inima cântăreței

Deși nu a adus în discuție niciodată numele noului iubit, juraliștii de la Fanatik spun că acesta ar fi un tânăr mai mic cu 22 de ani decât vedeta.

”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota la Antena Stars.

E managerul companiei familiei

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, noul iubit al Marcelei Fota este fiul unui afaceriști importanți din Craiova și managerul companiei familiei și se numește Alex. Și pentru că banii nu sunt o problemă pentru el, sursele spun că-și face toate poftele, bucurându-se și de mașini foarte scumpe.

”Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, a spus aceasta jurnaliștilor.

Fostul soț a făcut infarct la un centru de copiat acte din Craiova

Marcela Fota a intrat în stare de șoc când a auzit că partenerul de viață s-a stins. Despre această nenorocire a vorbit în trecut și sora acesteia, cunoscuta interpretă Mariana Ionescu Căpitănescu. Sora Marcelei Fota, interpreta de muzică populară Mariana Ionescu-Căpitănescu, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre moartea cumnatului său.

„Ştiam că era într-o stare normală, nu era suferind, avea o uşoară problemă la inimă, o ţinea sub observaţie, dar nu era cardiac luat în evidenţa unui specialist ca fiind un pacient problemă. În familia lui, tatăl lui a avut probleme cu inima şi s-a stins din viaţă tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani. Noi eram acolo, am fost…

Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea.

M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult” , a declarat Mariana Ionescu-Căpitănescu la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata