Câți bani a câștigat Vulpița la Acces Direct

Acces Direct, de la Antena 1, nu o mai invită pe Vulpița din Vaslui, după ce postul a decis să întrerupă colaborarea controversată.

Intreruperea-soc a fost dată de o serie de reclamații trimise Consiliului Național al Audiovizualului. Reclamatii care s-au lăsat cu amenzi destul de mari, dar, oarecum mediocre, pentru un post TV cu o asemenea audienta, care a generat ‘’cascaval gros’’ de pe urma personajului Vulpita, inventat in curtea Antena 1, sub ‘’atenta supraveghere’’ a redactiei Acces Direct.

Potrivit cancan.ro, chiar Mirela Vaida a făcut anunțul, cu lacrimi în ochi, iar Vulpița a declarat că, dincolo de toate plăcut prea mult de Viorel Stegaru, desi au un copil împreună, trăgând de timp pentru că avea nevoie de bani.

‘’Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița într-un final, după ce a adăugat că nu era nici pregătită să fie cu el și nici fericită în preajma lui.

‘’Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a mai spus Vulpița de la Vaslui.

Consiliul National al Audiovizualului a ’’nimicit-o’’ pe Vulpita, de la Acces Direct

E limpede că despărțirea de personajul Vulpița i-a intristat si pe cei de la Acces Direct, după ce aceasta din urmă a adus ratinguri consistente si, automat, bani in conturile televiziunii patronate de mogulul Dan Voiculescu.

Cu toate acestea, CNA a tunat si a fulgerat, iar totul a culminat cu  trei sancțiuni dure la adresa antenei. Una dintre amenzi a fost de 100.000 RON, alta de 10.000 de lei, iar ultima și mai mică. Sigur că nu au lipsit nici somațiile din telenovela Vulpita si existat chiar pericolul real ca emisiunea Acces Direct să fie eliminată din grila de programe, daca aceste reguli nu s-ar fi oprit aici.

În ceea ce privește partea financiară a cazului Vulpita,  si aceasta din urma s-a ales cu niste bani, de pe urma aparițiilor la Antena 1. Dar nu putem spune că s-a imbogatit. Si asta pentru că suma pe care o primea fata de la Vaslui pentru aparitia intr-o emisiune era de 100 de euro. E adevarat că, in total, vulpita moldoveanca a strans vreo 10.000, dar oare merită?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata