Andreea Bănică a ieșit pe stradă fără lenjerie intimă. Internauții au taxat-o

Una dintre cele mai sexy vedete de la noi, Andreea Bănică a ieșit la plimbare fără lenjerie intimă. Cel puțin, așa reiese din fotografii. Internauții au taxat-o.

Într-una din cele mai recente fotografii postate pe Instagram, Andreea Bănică apare într-o rochie vaporoasă, fără lenjerie intimă. Fanii nu au stat pe gânduri și au taxat-o grav.

Andreea Bănică a ieșit pe stradă fără lenjerie intimă. Internauții au taxat-o

Nu s-a gândit la consecințe și a ieșit pe stradă într-o rochie fără lenjerie intimă. Mai mult, Andreea Bănică a făcut și imprudența să pună o fotografie pe Instagram. Fanii nu au lăsat neobservată poza vedetei: ”Dacă ai așa un corp”, ”feminitatea nu e pentru toată lumea. Superbă”. Alți fani i-au scris: ”Ăștia care tot comentați vai nu ai chiloți, sunt și chiloți fără cusătură, invizibili”, ”Ce contează câți copii are atât6a timp cât corpul îi permite?”. De asemenea, internauții au comentat:  ”Ești superbă din cap până-n picioare”, ”Frumusețe mare”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești minunată”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă rău”.

andreea

Se înțelege foarte bine cu socrii

Familistă convinsă, Andreea Bănică este alături de Lucian Mitrea din copilărie. Cei doi au doi copii, Sofia și Noah și spun că au o relație ca-n povești. Dar Andreea povestește că părinții soțului o tratează ca pe propriul lor copil. Gurile rele spun însă că nu e tocmai așa și că soțul a mai călcat și strâmb, însă s-a mereu acasă.

Cu ceva timp în urmă și Andreea a declarat că cei doi se tot certau în timpul concertelor, așa că a ales ca Lucian să fie implicat doar în propriile sale afaceri: „Ajunseserăm să ne certăm la concerte că «aia nu, fă așa»… I-am zis: Eu sunt artistul, eu sunt pe scenă, poți să-mi dai un sfat, dar dă-mi-l frumos!

Atunci am decis ca el să își vadă de celelalte joburi ale lui, iar eu să merg mai departe în cariera mea. El este omul din spatele meu, clar, nu s-a dezis de asta, însă nu mai merge cu mine la toate evenimentele. Mai ales acum, de când avem și doi copii, dacă plec eu, el trebuie să fie acasă”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.