Petre Magdin, la un pas de moarte. Hoții au intrat peste el, în casă

Soția compozitorului și realizatorului TV, Ana Moroșanu Magdin, a trecut printr-o situația groaznică. Petre Magdin a fost la un pas de moarte. Hoții au intrat peste ei în casă.

Hoții au intrat în casa lui Petre Magdin, iar el și soția au fost la un pas să fie uciși.

Petre Magdin, la un pas de moarte. Hoții au intrat peste el, în casă

În noaptea de 27 sau spre 28 august 2020, în casa familiei Magdin s-a întâmplat un lucru grav. Hoții au intrat în casă și cei doi au fost la un pas să fie uciși. Speriată, Ana Magdin a postat pe pagina de facebook un mesaj în care a povestit absolut totul.

„Cineva forța ușa de la intrarea în casă…”

„Da, este adevărat, se pare că deja multă lume din presă a aflat, sună telefoanele neîncetat…! Greu să povestesc, dar, azi noapte, eu și Petre, am fost la un pas să fim asasinați! Pe când credeam că mă voi culca liniștită, după ce am terminat de scris, după ce mi-am făcut rugăciunea în balcon, în compania crucii mele de pe deal…, am auzit gălăgie în curte, m-am uitat din balcon, nu am văzut nimic.

M-am pus în pat, cu gânduri bune, am reușit să adorm, cam 30 de minute, apoi, o cățelușă, a sărit pe noi în pat și m-a trezit, celelalte două, lătrau la parter. Nu sunt o curajoasă, am frică de întuneric și de singurătate, dar, pentru că Petre dormea profund, nu am vrut să îl trezesc, având în vedere și starea lui, nu are voie emoții…! Am aprins becul pe hol, și, am coborât cu teamă…, cineva, forța ușa de la intrarea în casă…”.

Am sunat la o firmă de securitate

Disperată, femeia a sunat la o firmă de securitate pe care i-a angajat.  “Am fugit încet în dormitor, am luat telefonul, și, am sunat la o firmă de Securitate. Oameni instruiți, pe care, i-am angajat, după atacul cerebral al lui Petre, din urmă cu 3 ani.  Pentru că, am mai fost vizitați de hoți. În câteva minute au ajuns, dar, hoții deja întraseră în casă. Am încuiat ușa la dormitor, l-am trezit pe Petre.

magdin

Era anormal să îl las să doarmă, dar, deși eram îngrozitor de speriată, l-am rugat să nu se panicheze. I-am spus în șoaptă că cineva încearcă să intre peste noi în casă. I-am dat repede un calmant. Eu tremuram, mă abțineam să nu plâng (…) Important era ca Petre să fie bine. Au ajuns băieții de la security, m-au sunat să nu ies din dormitor până când nu mă sună ei. Mai pe scurt, erau trei golani beți, care, au vrut să fure ceva….”, a declarat femeia.

Hoții au declarat că dacă familia Magdin se trezea, îi omorau

Potrivit soției lui Petre Magdin, soții au făcut o declarație uluitoare: dacă cei doi se trezeau, îi omorau. “Au declarat că dacă ne trezeam, ne omorau, și, erau curioși cum arată soția lui Petre Magdin. (…) Bine că totul este bine, suntem nevătămați, iar cățelușele, bine, eroinele noastre…

Nu știu ce m-aș face fără ele, au văzut că sunt speriată. Am plâns abia când cei trei au fost duși unde trebuie. Iar prințesele mele, m-au înconjurat ca să îmi arate că nu sunt singură, au pus toate trei boticurile pe mine! Noi, nu ținem bani în casă, aici, este doar o casă de vacanță, unde vrem să trăim în pace și să ne lucrăm proiectele liniștiți! Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut griji, încercăm să ne reintrăm în normal sufletește!”, a mărturisit Ana Magdin.

Ce spune comunicatul IPJ Vâlcea

„La data de 28 august a.c. in urma apariției informațiilor pe o rețea de socializare polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutesti s-au sesizat din oficiu, fiind întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat. Polițiștii desfășoară activități pentru identificare persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea. Potrivit site-ului rețete și vedete, polițiștii au afirmat că e vorba de trei tineri din satul vecin. Anchetează este în derulare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.