Bunicul Gigi Becali și-a creștinat nepoata

Duminică, 30 august 2020, bunicul Gigi Becali și-a botezat nepoata. Totul s-a desfășurat în cel mai mai secret.

La Biserica Sfântul Spiridon din Capitală a avut loc duminică, 30 august 2020, botezul nepoatei lui Becali. Bunicul Gigi a ținut ca totul să fie cât mai secret.

Bunicul Gigi Becali și-a creștinat nepoata

Fericire mare în familia milionarului Gigi Becali. Bunicul Gigi a fost în culmea fericirii duminică, 30 august 2020, când și-a creștinat nepoata. Pentru asemenea eveniment important, mama fetiței, Teodora Becali a ales o ținută pe măsură. Adică o rochie albă, la care a asortat o pereche de stiletto roz prăfuit. La rândul său, tatăl, Mihai Mincu a optat pentru un sacou bleumarin, în dungi, cu cămașă albă și pantaloni negri. După ce micuța a intrat în rândul creștinilor, familia și prietenii au petrecut la un restaurant luxos din Capitală.

theodora becali si mihai mincu

Micuța s-a născut la jumătatea lunii iunie

Fiica cea mare lui Becali, Theodora și-a unit destinul cu cel al iubitului său, Mihai Mincu în octombrie 2019. Gigi Becali i-a făcut fiicei sale o nuntă de vis la Palatul Snagov, cu nu mai puțin de 1000 de invitați. Printre cei prezenți s-a numit Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan.  Cântăreața Andra a întreținut atmosfera, iar soțul ei, Cătălin Măruță, a fost amfitrionul petrecerii.

Lună de miere la Hollywood

Ulterior, mirii au plecat într-o superbă lună de miere și au ajuns până la Hollywood și Bora Bora. Când cei doi au revenit în România, au apărut primele zvonuri cum că Theodora ar fi însărcinată. Prima dată, fiica lui Becali și Mihai nu au recunoscut. Ulterior, cei doi au confirmat că vor avea primul lor copil. Ginerele lui Becali, Mihai Mincu, este cunoscut sub titulatura de „Prinţişorul din Dobroeşti”. Acesta este un om de afaceri care a debutat în 2017 cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, tânărul a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetic.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.